Bokföring och redovisning

Bokföring med personlig service

Bokföring, redovisning, moms och arbetsgivaravgift

Bokföring och redovisning är grunden till en bra ekonomisk uppföljning. Detta ger en kontinuerlig och god kontroll över ekonomin i bolaget. Vi erbjuder löpande bokföring, fakturering och löner för mindre aktiebolag och enskilda firmor. Vi hjälper er med moms och arbetsgivaravgift och säkerställer att skattedeklarationen skickas in till skattemyndigheten. Vi hjälper även till med löner, lönebesked och utbetalningar samt löneberäkningar för optimering av pensionsgrundande inkomst i förhållande till betald inkomstskatt.

Digitaliserad bokföring

Möjligheten att digitalisera och därmed effektivisera bokföringen är stor men självklart hjälper vi även dig som föredrar att behålla verifikationer på papper. Vi rekommenderar våra kunder att digitalisera så mycket som möjligt av bokföringen. Det kan vara ekonomiska flöden som till exempel bankkoppling, betalningsfiler, koppling till kassasystem, lagersystem eller andra typer av system som kan integreras med bokföringsprogrammet. De verifikationer som fortfarande kommer på papper, som vissa fakturor, skatteutbetalningar, kontoutdrag, kvitton med mera, kan med de digitala hjälpmedel som finns att koppla till bokföringsprogrammen, skannas med en mobiltelefon eller läsplatta.

Bokföringsprogram

Vi jobbar med Bokio, Visma och Fortnox som alla erbjuder gratis appar. Dessa appar används för att skanna kvitton, fakturor och andra dokument som sedan automatiskt förs över till bokföringsprogrammet. Du väljer själv, digitalt, papper eller både och, huvudsaken är att du känner dig trygg i vårt samarbete och att vi gemensamt hittar en lösning som passar dig och ditt företag.

Kontakta oss

Offertförfrågan