Nyheter och tips

Bokföring med personlig service

Njut av sommar och semester!

Koppla av, ta semester och njut av sommaren! HLM Redovisning hjälper er med bokföring och redovisning även under sommarmånaderna. Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa just ert bolag.

Modernisera din bokföring

Vill du lämna det gamla och ta steget att effektivisera din bokföring med hjälp av moderna och digitala system? Vill du börja lite försiktigt eller ta hela klivet på en gång? Kontakta oss för att hitta en lösning som känns bekväm för just dig och ditt företag. Vi jobbar med Visma, Bokio och Fortnox.

Nytt samarbete med Bokio!

Använder du Bokio för din bokföring? Behöver du hjälp med bokföring, moms, arbetsgivaravgifter, bokslut eller årsredovisning? Du kanske har andra frågor avseende ekonomin i ditt företag? HLM Redovisning AB samarbetar nu även med Bokio. Hör av dig för hjälp med bokföringen eller för en offert.

Bokföring – vi har ledig kapacitet!

Sitter du med bokföring eller bokslut men har egentligen fullt upp med annat? Vi har ledig kapacitet för fler uppdrag. Hör av dig för en diskussion eller offert, www.hlmredovisning.se

Svårt att hinna med?

Försöker du göra allt själv och ligger efter med bokföringen? Fokusera på det du kan bäst så hjälper vi dig med bokföringen. Vi erbjuder personlig service anpassad efter dina behov. Kontakta oss så berättar vi mer, info@hlmredovisning.se.