Om oss

Bokföring med personlig service

Vi är en redovisningsbyrå med personlig service och anpassar vårt erbjudande efter ert behov. Tillsammans skapar vi en plan för hur ett samarbete kan se ut och vad vi förväntar oss av varandra.

Vi håller en hög kvalitet i vårt arbete genom rutiner och hög noggrannhet. Ordning och reda genomsyrar vårt arbete och lägger grunden till en bokföring som blir enkel att redovisa, följa upp och analysera.

Den löpande bokföringen skapar även goda möjligheter att på ett effektivt sätt utveckla befintliga såväl som nya affärer. En eventuell affärsutveckling blir därmed enklare att utvärdera och underlättar arbetet med lönsamhetsanalyser i nya erbjudanden och eventuellt utökad personalstyrka.

Jag som driver HLM Redovisning, Magnus Hildingsson, har en lång bakgrund i den svenska industrin och framförallt inom affärsutveckling. Jag har jobbat både nationellt och internationellt och har därmed även erfarenhet från internationell handel. Dessutom har jag erfarenhet som entreprenör och småföretagare då jag drivit och driver egen verksamhet och har varit med och startat upp ett antal bolag både i egen regi och som rådgivare och konsult. Jag har jobbat med bokföring och redovisning sedan 2013 och har erfarenhet om hur det är att vara småföretagare och samtidigt försöka hinna med all administration.

Vår redovisningsbyrå i Kungsbacka har norra Halland som arbetsfält med kunder från Varberg i söder till Lindome och Göteborg i norr. Vi hjälper även kunder inåt landet som t.ex. Bollebyggd, Horred, Veddige, Rävlanda, Hällingsjö.